BG Automatik - Servis automatskih menjača

BG Automatik je servis specijalizovan za servis, popravku, remont i prodaju delova za automatske menjače svih vrsta i proizvodjača.

Dodjite do nas i lako ćemo se sporazumeti. U našem servisu govori se i engleski, ruski i bugarski jezik. Nalazimo se u Beogradu, ulica Prolećna br. 2, u Kumodražu.

Servis sa 20 godina iskustva kome možete verovati

BG Automatik servis je ovlašćeni zasupnik kompanije AC (Automatic Choice) vodećeg evropskog distributera delova za automatske menjače. Takodje, ovlašćeni smo zastupnik i Softelectonic Ltd., kompanije za popravku i kodiranje elektronike za automatske menjače.

BG Automatik servis poseduje višegodišnje iskustvo u servisiranju automatskih menjača na američkom tržištu. Osnovani smo 1995. godine u Čikagu kao Ray´s Auto Service. 2004. godine firma je preseljena u Las Vegas, a od 2008. godine poslujemo na srpskom tržištu pod nazivom BG Automatik. Iskustvo na velikom američkom tržištu garantuje kvalitet i veliku profesionalnost naših usluga.

Osnova delatnost našeg servisa je dijagnostika, servis, popravka i remont automatskih menjača starije i novije generacije. U BG Automatik servisu možete dobiti besplatnu i kompletnu dijagnostiku kvara i nepravilnosti rada automatskog menjača vašeg vozila. Naš servis raspolaže specijalnim softverom najnovije generacije za utvrdjivanje kvara na automatskim menjačima bez obzira na vrstu automobila i automatskog menjača.

Servis automatskog menjača je najbitnija komponenta kada je u pitanju održavanje vašeg automobila sa automatskim prenosom brzine. Redovan servis automatskog menjača vašeg vozila zaštitiće vas od nepredvidjenih troškova koji zavisno od vrste oštećenja mogu predstavljati pozamašan izdatak za vaš budžet.

Popravka automatskog menjača vašeg vozila podrazumeva zamenu i popravku oštećenih i dotrajalih delova menjača uz garanciju za zamenjene delove i obavljene radove. Bez obzira da li je u pitanju automatski menjač starije generacije ili automatski menjač sa kompjuterskom kontrolom, naš servis može utvrditi i otkloniti kvar na vašem vozilu odnosno automatskom menjaču u najkraćem roku. U BG Automatik servisu možete dobiti i kompletan remont automatskog menjača vašeg automobila bez obzira na vrstu menjača i proizvodjača uz garanciju od godinu dana.

Razlozi zašto da odaberete BG Automatik servis

  • 20 godina iskustva u radu sa automatskim menjačima;
  • Višegodišnje iskustvo na američkom tržištu;
  • Rad sa novim i originalnim delovima;
  • Profesionalni tim dijagnostičara i mehaničara;
  • Besplatna kompjuterska dijagnostika;
  • Garancija na zamenjene delove i poravke;
  • Brza i kvalitetna usluga;
  • Prihvatljive cene

Kontaktirajte nas, dodjite do nas i mi ćemo se postarati da vaš automobil u najkraćem roku bude siguran i prijatan za vožnju.